Nem vagy bejelentkezve

Archív oldal

Mcsiv - 2021.09.27 16:20 | 0 hozzászólás   

Mivel az oldal 2012 óta nem üzemel aktívan és kizárólag archív céllal elérhető, az új regisztrációk fogadása felfüggesztésre került. Ha mégis szeretnél velünk kapcsolatba lépni, az oldal alján lévő kapcsolatokon keresztűl megteheted. (Tovább...)

Két évesek lettünk!:)

Mcsiv - 2012.11.04 16:34 | 26 hozzászólás   

Ahogy a címben is látjátok, immáron két éve annak, hogy megnyitottuk a relate kapuit számotokra. Ezen két év alatt rengeteg dolog történt velünk és örülünk hogy mind a mai napig rengetegen (sőt mi több, napról napra egy többen és többen:)) látogatjátok mind a weboldalunkat, mind a szerverünket. Hogy mi történt velünk ezen két év alatt?
A tovább gomb alatt megtalálod:)

(Tovább...)

Karbantartunk! - csak mert néha ilyen is kell:)

Mcsiv - 2012.04.24 21:09 | 5 hozzászólás   

Holnap - azaz szerdán -, este 10 órától karbantartást végzünk németországi szerverünkön, melynek hozománya hogy mind a weboldalunk, mind az achievements alszik egy picit.

Ezen időszak alatt a magyarországi szerverünk továbbra is üzemben lesz, a kiesés alatti logok alapján a statisztika is jóváírásra kerül mindenki számára.

A kellemetlenségért mindenkitől elnézést kérünk;)
Üdvözlettel: relate.hu team

(Tovább...)

Nem tüntünk el! Élünk!;)

Mcsiv - 2012.02.29 19:53 | 46 hozzászólás   

Ahogy a címben is látjátok, nem vagyunk eltünve (csupán a külvilág számára). A relate házatáján továbbra is

pörögnek a fejlesztések, alkotunk és alkotunk, új ötleteket valósítunk meg, új lehetőségekkel próbáljuk szinesíteni magunkat. Igaz ami igaz, ebből ti javarészt semmit se láttok (éljen a háttérmunka), viszont hamarosan ti is részesei lehettek mindannak, amit mi már javában tesztelgetünk belső köreinkben. Mivel kapjuk a visszajelzést, hogy mi van már velünk, legyen egy kis ízelítő is mindebből, így itt egy röpke videó számotokra, melyben az egyik újdonságot, a Counter-Strike 3D-s motorjának tupírozását mutatjuk be.

 

Ötleteket, javaslatokat örömmel várunk továbbra is tőletek!:)

(Tovább...)

Boldog Karácsonyt

Mcsiv - 2011.12.24 21:05 | 5 hozzászólás   

Mily meglepő, pont egy éve annak, hogy hasonló tárggyal híreztünk:) Mai nappal mi is átadtuk egymásnak a karácsonyi ajándékokat, ám hamarosan Ti következtek!:) Addig is, mi még úszunk kicsit a gyümölcspárlatban, takarítjuk a fenyő gyantát a parkettáról, de hogy ti se maradjatok ki mindebből: Ezúton kívánunk minden kedves tagunknak kellemes, szeretetben gazdag és boldog Karácsonyt.

Üdvözlettel: a relate.hu Csapata

(Tovább...)

Baj van! nagy! nagyon nagy baj!:'(

Mcsiv - 2011.12.14 00:32 | 36 hozzászólás   

Egy fél órája itt járt a Mikulás és azt mondta, hogy az idei válságban tönkrement a csillámfaszlámás-dezi gyár. Az utolsó darabokat ő maga csempészte ki a gyárból és hozta el számunkra, hogy megfelelő helyen találhassanak gazdára ezek a példányok (nem, nem kapjátok meg csak úgy).

Míg itt időzött velünk, megmutattuk neki a karácsony szellemében (és a karácsonyi előfeeling érdekében;)) készült mapunkat (rel_inferno), melyet ti is kipróbálhattok holnap este 7-kor.
A másik nagy baj, hogy míg ő a mapot vizslatta, mi kimentünk cigizni (tudjuk, büdös bagósok), de mire visszaértünk nyomaveszett.
A Mikulás jelenlegi tartózkodási helye teljesen ismeretlen, utoljára a rel_inferno mapon látták (ezt az információt egy ott lakó terrorsistától tudjuk).

A nyomravezetői díj: csillámfaszlámás dezi

(Tovább...)

Egy évesek lettünk!:)

Mcsiv - 2011.10.28 18:49 | 35 hozzászólás   

Hajjj, mennyi idő telt el, mert egészen pontosan 1 évvel és néhány perccel ezelőtt nyitottuk meg a relate kapuit. Ezen idő alatt annyi, de annyi dolog történt (csillámfaszlámás dezit osztottunk, részt vettünk egy tesco "fila" akcióban, és közösen megünnepeltük a karácsonyt), szórakoztattunk vagy éppen megőrjítettünk titeket valamivel. De ha már születésnap, épp itt az ideje egy kicsit megfrissülni hogy ismét kifordíthassuk a sarkaiból a világot!:)

Ki is fordítottuk, lévén kaptatok két olyan mapot, amit biztos hogy ismertek mindannyian. De így is?:) Ismerős map, ismeretlen módon tálalva de_dust2_flip és de_inferno_flip névre hallgatva (angolosok előnyben:)).

A születésnapi őrületünk sokáig fog tartani, így célszerű időről időre visszanézni az oldalunkra!:)

(Tovább...)

Délelőtti unaloműző

Mcsiv - 2011.09.20 18:08 | 32 hozzászólás   

Az idiótaság minket is utolért ezen a borús, mostmár sajnos őszi napon. Bár ebben nem is lenne meglepő - elvégre rólunk van szó - de ez egy olyan magas labda, amit le kell csapni, elvégre egy országnyi fila táska lenne az apropója mindennek. Ennek örömére a bombánkat becseréltük egy cép, occó, fila táckára. De hogy erre még rá is kontrázzunk, kedvenc Fluor Tomi számunkat is átkereszteltük egy kicsit: (egy kép és a szöveg többi része a tovább után)

Zúzunk a lerakóra,
én meg pár rusher,
nálunk a hátitáska,
így hát rakni kell.

(Tovább...)

Black hawk down

Mcsiv - 2011.07.12 13:58 | 22 hozzászólás   

A mai napon apróbb szervergondokkal küzdünk, így ennek keretében hibakereső üzemmódba vágtuk szervereinket, hogy minél hamarabb elhárítsuk a problémákat. Hogy ez mit takar? Mi hibakeresünk, ti játszotok, de ez a kettő időről időre ütközik, mely esetében mi könyörtelen módon újraindítjuk a szervert;)

Akik esetleg aggódnának az achievementsek, a megszerzett cuccaik iránt, azokat megnyugtatom, semmi ilyen jellegü problémánk nincs:) Amint céljainkat elérjük (megtaláljak a gubancot), minden visszatér a régi kerékvágásba.

(Tovább...)

Három fegyver, Három achi - ...és három kismalac...

Mcsiv - 2011.06.22 00:04 | 52 hozzászólás   

Folytatjuk tovább a nagy frissítés hullámunkat és most a játék szerver van soron, de míg az új, okosabb, szebb, szárazabb és biztonságosabb achi rendszerünk megérkezne, meglepünk titeket három új terep fegyverrel, hogy ne unatkozzatok addig se: famas, galil és M3 (pumpás shoti). Mind a három fegyver 200 kill után megszerezhető.

(Tovább...)

Update hegyek - mert az egyedfejlődés sem állt meg:)

Mcsiv - 2011.06.08 12:08 | 10 hozzászólás   

Kezdésnek a szokásos: új szerverünk IP címe: 212.52.167.138:27015

Új hírt kezdek és nem az előzőt frissítem, mert már legalább 5 napja nem írtunk ki semmi információt számotokra:). Viszont hogy megtörjük a csendet, most bizony írunk, de csak egy kicsit, biztos ami biztos.

Frissítésként kicsit átszabtuk a profilokat és az adatlapokat: mostmár a felhasználók adatlapján (és persze a sajátotokon is) láthatjátok a hozzá/hozzátok tartozó eseményeket, közvetlen a felhasználó adatlapja alatt.

A saját adatlapotokon megjelent egy "+google" ikon a jobb felső sarokban, melyel egycsapásra berakhatod iGoogle fiókodba a relate.hu widgetet. Így folyamatosan nyomonkövetheted a relate életének eseményeit (illetve látod aktív jelöléseidet, üzeneteidet, illetve a barátokat is az alsó infósávhoz hasonlóan).

A profil baloldali menüpontjába bekerültek a felhasználói csoportok, hogy lásd kik-milyen csoport tagjai.

Utolsó gondolatként: a fejlesztéseknek még mindig nincs vége, folyamatosan fogjuk engedélyezni számotokra a különböző funkciókat, melyek között vegyesen van még kicsi és nagy szabású is (pl.: az új achievements rendszer).

Üdv.: a relate.hu csapata

(Tovább...)

Megint új dolgok!:))))) - (frissítve: Ma - 2010.06.01)

Mcsiv - 2011.06.01 13:16 | 34 hozzászólás   

Elindult új szerverünk, IP címe: 212.52.167.138:27015

---- UPDATE ----
2010.06.01: A ma, frissen bekerülő új funkció az alsó státuszjelző. Az alsó státuszjelző bal oldalán mindig láthatod az aktuális eseményeidet (Új üzeneted érkezett, van függőben lévő barátnak jelölésed). A modul jobb oldalán pedig mindig láthatod a barátaid éppen aktuális elfoglaltságát (Pl.: 1 ismerősöd online). A szövegre kattintva egy felugró ablakban részletesen láthatod, hogy melyik barátod éppen mit csinál (Fórumot böngészi, a játékok weboldalt vizslatja, esetleg a szerveren darabolja a többieket).

---- UPDATE ----
2010.05.30: Újdonságként bekerültek a csoportok a weboldal lehetőségei közé. Regisztrált felhasználóként szabadon lehet csatlakozni, illetve saját magatok is létrehozhattok nektek tetsző csoportokat. Megjegyzésként megsúgjuk, hogy klánok csoportjait is szívesen várjuk, később plusz funkcióval bővítjük részükre a lehetőségek körét. Mindezt megtaláljátok a közösség/csoportok menüpont alatt.
---- UPDATE ----

A napokban rengeteg frissítést és újítást fogunk eszközölni a honlapon. Ennek előszele az is, amit most láttok, hogy egy kicsit újragondoltuk a főoldal kinézetét.

A frissítések folyamatosak lesznek, mivel nekünk is tesztelnünk kell a frissen bekerült opciókat, így naponta fogunk új dolgokat publikálni számotokra. Ezen cikk folyamatosan frissül majd, a tovább gombra kattintva mindig az aktuális állapotokról kaphattok majd információt.

Időközben a nagy csillámfaszláma főisten is öntudatra ébredt és elcsacsogta nekünk, hogy az összes jelentkező ajándékot érdemel a zseniális alkotásokért.
Így a nyerteseink: wazup, stamp, lemusz
Jutalmuk pedig egy gyönyörű és egyedi, csillámfaszlámás Desert Eagle. Jutalmukat hamarosan hozzáírjuk az accountokhoz.

(Tovább...)

Új szerver élesítése folyamatban

Mcsiv - 2011.05.26 16:29 | 15 hozzászólás   

Ma este, 18:00 -kor tervünk szerint elindítjuk új szerverünket!

Az új szerver IP címe: 212.52.167.138:27015

Az átállás időtartama alatt az achievementsek illetve a statisztika egy rövid időre leáll majd, illetve a régi szerverre csatlakozók automatikusan át lesznek irányítva az új szerver IP címére. Az ebből származó kellemetlenségért mindenkitől elnézést kérünk.

Jó szórakozást és játékot kíván: a relate.hu csapata

(Tovább...)

Csillámfaszláma wanted! - Avagy a nagy ReCasting!

Mcsiv - 2011.05.16 18:52 | 31 hozzászólás   

Sziasztok!
Mivel manapság szaporodnak a csillámfaszlámák a világban, ezért úgy döntöttünk, szükségünk van pár (5-6) vérbeli csillámfaszlámára! Mivel rengetegen írtok kabalaállat ügyében, - és sajnos akikre gondoltunk, nem vállalták...:( - ezért csinálunk egy castingot, így akinek van nevezni való csillámfaszlámája, benevezheti (Nyugodtan lehet más csillámfaszlámáját is nevezni, az üzenetben szerepeljen a neve (amire hallgat ha szólítjuk), a kora, illetve egy pózer kép, melyről azonosíthatjuk). A jelentkezéseket a csillamfaszlama_casting@relate.hu e-mail címre várjuk!

Fontos! A jelentkezéseket közösen bíráljuk el a nagy csillámfaszláma főistennel, hogy a tökéletes csillámlást megtaláljuk!

ps.: az új szerver napokon belül várható;)

(Tovább...)

Renoválunk - mindent, ami él és mozog

Mcsiv - 2011.04.17 13:37 | 33 hozzászólás   

Mint már páran tudjátok, hamarosan új, erősebb, okosabb, szebb (és hangosabb) vasra költözik Counter-Strike szerverünk.

A szerver IP címe így biztosan megváltozik, így amint az új címet megkapjuk és a szerver elérhetővé válik, azonnal a tudtotokra adjuk az új elérhetőséget.

Ezzel egy időben (ha már lúd, legyen kövér;)), a weboldal is átmegy karbantartunk üzemmódba, melynek oka egy halom új szolgáltatás, új lehetőség, új funkció, egy kis renoválás illetve egy apróbb ráncfelvarrás.

Ötleteiteket folyamatosan várjuk a fórumban, hogyan tehetnénk jobbá a relate.hu szolgáltatásait.
Üdvözlettel: a relate.hu csapata

(Tovább...)

Az egyetlen, az utánozhatatlan - 1000. tagunk

Mcsiv - 2011.03.03 18:27 | 9 hozzászólás   

Nah igen, ez is elérkezett végre, steamcommunity-s csoportunk elérte az ezer tagot számláló álomhatárt. Kicsit matekoztunk rajta, de végül kiderítettük hogy ki is lett a szerencsés, aki 1000.-ként csatlakozott a csoportunkhoz, és hogy ne csak mi örüljünk ennek, hanem ő is, össze is dobtunk neki egy kis ajándékpackot.

A szerencsés ezredikünk a következő névre hallgat: reinan (profil), ajándéka pedig a szerveren eltöltött idő mellé egy pár bónusz fegyver: terep M4A1, AK47, Glock, USP illetve egy ilyen packhoz dukáló csipogós terep mintás bomba.

Hogy a többiek se maradjanak ki a jóból és osztozzanak velünk örömünkben: A hétvégére Double Headshot weekend-et hirdetünk, ami annyit takar, hogy szombat 0 óra 0 perctől egészen vasárnap éjfélig minden headshot-ot duplán számolunk el az ach-ok teljesítéséhez.

Illetve, ha már ilyenről hírezünk, köszönetet mondunk mindenki másnak is, aki indulásunk óta csatlakozott hozzánk.
Köszönjük nektek!
Üdvözlettel: A relate games csapata

(Tovább...)

A tegnapi karbantartás - 2011.01.24

Mcsiv - 2011.01.24 11:20 | 12 hozzászólás   

Jópáran észrevehettétek, hogy tegnap este 22:00 -kor kicsit átváltottunk "karbantartunk vazze" üzemmódba.

A részletekért kattints a tovább gombra

(Tovább...)

Havi frissítés:) - 2011.01.15

Mcsiv - 2011.01.15 18:35 | 5 hozzászólás   

Szokásos havi játék frissítésünk keretében ismét bővítettük a terep fegyverek arzenálját, illetve dust2 geek-ek nagy örömére szép csinos terep bombát is gyártottunk:)

Illetve, ha már elérkezett a havi frissítés, a nonsteamesek is kaptak egy kis ajándékot, mivel mostmár nonsteam játékosok is elérik az achievements-et, a rankot és a statisztikát is. Ennek pontos mikéntjét ezen a linken olvashatjátok.

(Tovább...)

Frissítés - 2011.01.04

Mcsiv - 2011.01.04 11:07 | 12 hozzászólás   

Több frissítés is történt a közelmúltban, ezek egy nagyobb részével már találkozhattatok mert rögtön bekerült, másik része pedig most került beépítésre, meg aztán nah, tudjatok róla, összeszedtem őket egy nagy csokorba:)

(Tovább...)

Steam Account lopások - egy rövid írás arról, hogy mit is kéne tenned

Mcsiv - 2010.12.13 10:10 | 27 hozzászólás   

Az elmúlt napokban jelentősen megnőtt azon esetek száma, amikor gyanúsan megpróbálnak valakit behúzni a csőbe, hogy a féltve őrzött steam accountját elnyeljék.

Most egy két apróságot leírok, hogy milyen módszerekkel próbálkoznak, milyen tévhitek keringenek az interneten, illetve ha megtörtént a baj, mit kell tenned, hogy az accountod újra birtokba vehesd.
(az írás a tovább gombra kattintva folytatódik)

(Tovább...)

Nah mit hozott a mikuláááás?:) - virgácsot vazeee!

Mcsiv - 2010.12.05 17:35 | 7 hozzászólás   

Nah jó, nem:) A mikulás idén rohadtjó kedvében volt, így hozott egy hatalmas frissítést. Volt nála 6 új fegyver, 10 új öcsiötlet™, ingyen osztogatja a mikulássapit, hozott havat (leszámítva az aztec-ot, mert ott ónos-eső esik), hohohóóót és adott nekünk egy csomó ötletet még:)

Mivel eddig úgy terveztük, hogy az új öcsik nulláról indulnak (pl a killek az új öcsi felrakásától számolódnak), ettől most eltekintünk, így aki régóta velünk van, azok egy kis adag szerencsével már kapnak ma egy szép fegyvert. Akik csak mostanság csatlakoztak, azok se aggódjanak, mert ezt már viszonylag gyorsan elérik.

Illetve ha már itt tartunk, mikulások/havak és sapik közepedte, kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

(Tovább...)

Jelentem elkészültünk! - a tegnapi karbantartogatással

Mcsiv - 2010.11.19 17:01 | 0 hozzászólás   

A tegnapi térdrekényszerítés sikerrel zárult. Mindennek oka egy agresszív tűzfal, némi szerver féle hazakiabálok (mert hogy a szerver szerint az jó, szerintünk nem), illetve megágyaztunk az achievements frissítéséknek.

Hogy mi várható majd frissítésként, az most még maradjon titok, úgy is megláthatjátok:)

(Tovább...)

Karbantartunk - csak mert néha ilyen is kell:)

Mcsiv - 2010.11.18 17:47 | 2 hozzászólás   

Egy kicsit térdre kényszerítjük szerverünket, ugyanis egy két nagyobb változtatást eszközölünk éppen, hogy az esti játék során minden gondmentes legyen, így tényleg csak majd a játékra kell figyelni:)
Pontos időt nem mondok az újraindításnak, de a mai nap biztos hogy megleszünk vele. Addig meg mindenki elnézését kérem:)

(Tovább...)

Double Head(y) hétvége - hogy legyen neked is színes füstgolyód;)

Mcsiv - 2010.11.11 10:03 | 7 hozzászólás   

Double Head(y) weekend, a színesen gomolygó füstgolyók kedvéért.

Ez most annyit tesz, hogy szombat hajnaltól vasárnap éjfélig, az achievementekhez a headshotokat duplán számoljuk el neked.

Hétfői 0:00 elérkeztével a rendszer visszaáll a régi kerékvágásba, addig meg tessenek kihasználni a lehetőséget:)
Üdvözlettel: a relate games csapata

(Tovább...)

Jelentem, haladunk! (Ver.: 2) - csak hogy tudassuk veletek:)

Mcsiv - 2010.11.02 22:44 | 0 hozzászólás   

Bizony hogy haladunk!:D Annyira, hogy a délután írt hírt már húzgálhatom össze, mert aktualitását vesztette, ugyanis új, magyarországi, jópinges szerverrel bővültünk a visszajelzések hatására. Holnap át is adjuk nektek, de még egy kicsit simogatjuk hogy minden tökéletes legyen:)

Mint a címben is láthatjátok, alkotunk folyamatosan a háttérben, egyrészt kigurítottunk egy kicsi frissítést (erről infó itt), másrészt a tapasztalatok és visszajelzések alapján folytatjuk utunkat.

Egyrészt végetért a hétvégére meghírdetett double weekend (később még lesznek ilyenek, szóval tessenek figyelgetni), másrészt a játékminőség javítása érdekében elkezdtünk tárgyalni a nagy profikkal, hogy a játékszerverünk Magyarországon, ingadozó ping és lagmentesen legyen elérhető. A héten erre mindenféle képpen szeretnék pontot rakni, addig meg tessék szépen gyűjtögetni az achokat:)

Üdv.: a relate.hu csapata

(Tovább...)

Frissítés - 2010.11.02

Mcsiv - 2010.11.02 13:33 | 2 hozzászólás   

Egy két apró fejlesztés történt a mai napon, melyek a weboldallal kapcsolatosak:

  • A felhasználó listában mostmár helyesen jelennek meg a város nevek, feltéve ha kitöltötték őket
  • Keresésnél mostmár elérhető a barátnak jelölés funkció, illetve látod a felhasználók státuszát is.
  • Javítva az események rész egy két apróbb hibája

Ami a játékszervert illeti, sok panasz érkezett a pingre, illetve a lagra, így ennek tükrében jobbnak láttuk ha a szervert vissza költöztetjük mostani (Németország) helyéről, Magyarországra, egy profi hostinghoz, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsuk.

(Tovább...)

Achievements információk - ha nem értenél valamit...

Mcsiv - 2010.10.21 15:11 | 9 hozzászólás   

Mi az az achievement?
Az achievements-ek (más néven „öcsik”) jelentése: eredmények. Ezek teljesítendő feladatokat jelentenek a játékban, különböző kategóriákban.

(Tovább...)

Double Weekend - avagy hogy mindenki átérezze

Mcsiv - 2010.07.30 13:54 | 0 hozzászólás   

Közel 3 hónapnyi fejlesztéssel, tervezgetéssel a hátunk mögött, illetve annak örömére hogy elindultunk (végre:)), még egy kis ajándékot is kaptok. Az előzőleg beharangozott első 10 játékos megkapja az első elérhető bónusz tárgyat (esetükben ez a dizájnos füstgránátot jelenti:))

Az első 1.6-os szerverünk indulásának tiszteletére Double Weekendet hírdetünk, ami annyit tesz, hogy a hétvégén az Achievementsek eléréséhez szükséges pontokat duplán számoljuk el nektek.
Az achievementsekről bővebben itt olvashatsz

Ez annyit tesz, hogy vasárnap éjfélig jó esélyel el tudjátok érni az első bónusz tárgyakat a szerveren. Harcra fel, good luck, have fun!;)
Üdvözlettel: a relate games csapata

(Tovább...)

Miért nem készült statisztika? - Avagy mit tegyek, hogy azért nah;)

Mcsiv - 2010.07.30 13:54 | 64 hozzászólás   

A megoldás viszonylag egyszerű, íme a lehetőségek:

1. Még nem játszottál a szerverünkön.
2. Játszottál már, de Steam-es felhasználóként nem töltötted ki az adatlapodon a Steam ID-t.
3. Nonsteames vagy

(Tovább...)

Keresed a változatosságot? - reméljük itt megtalálod:)

Mcsiv - 2010.07.30 13:54 | 11 hozzászólás   

Első körben valami elcsépelt, semmit mondó "Üdvözöllek a honlapunk"-on gondolkodtam, aztán rájöttem hogy ez pont nem az, ami a változatosságot tükrözi.

És hogy mit takar nálunk a változatosság? Igyekeztünk egy olyan közösségi megvalósítást összehozni, amiben mindenki megtalálja a saját maga igényeit.
Mi csak reménykedni tudunk benne, hogy az, amit 10 éves tapasztalatunk alapján összehoztunk, elnyeri tetszésedet.
Üdvözlettel:
A relate.hu portál csapata

(Tovább...)
Coding: Mcsiv | Design: puding 1998 - 2011 | relate.hu - All Rights Reserved