Nem vagy bejelentkezve

Mi az a relate? - hogy mégis, mik vagyunk mi

Mcsiv - 2010.09.13 13:21 | 6 hozzászólás   Előszó

Mint gondolom látjátok, a relate nem más, mint egy közösségi portál. Vagy várjunk... mégsem. Azért ez sokkal több egy egyszerű közösségen alapuló oldalnál. A fő ok, amiért nem lehet hétköznapinak nevezni, az-az, hogy nem a jól megszokott mindenkitismerősnekjelölökmertazolyanjó az alapelv. A témákra bontott aloldalakon mindenki megtalálhatja a neki tetsző csoportot, a neki szimpatikus szolgáltatást, a vele hasonszőrű embereket. Célunk az, hogy ne csak egy legyünk a sokból, ne azon szempont alapján fogjuk össze az embereket, hogy itt regisztráltak, hanem a közös érdeklődési körüknél fogva. Mindenki jobban szeret olyanokkal ismerkedni, akivel van közös témájuk....

Az előkészületek

A történetünkről most nem ejtek szót, azt megtalálhatjátok külön az oldalon, illetve hosszabb annál, hogy mindenhova csak úgy "berakjuk".
A relate - hogy úgy mondjam -, egy régi álom megszületése. A tervezgetése már valamikor 2009 legelején kezdődött, de 2010 júliusáig csak álom maradt főként. A hosszú tervezgetés közt azért némi produktum is lekerült az asztalra, de azok vagy nem ütötték meg az elvárt színvonalat, vagy csak egyszerűen egy rossz előtervezés miatt félresiklott. A novemberi nyitásig eltelt két év alatt (röpke fejszámolás után) körülbelül ez a 15. verzió. A számtalan egyedüli újrakezdés, átírás után összehozott a sors egy marék emberrel, akik elhivatottak, szeretnek alkotni és végre le akartak valamit tenni az asztalra, amire tényleg büszkék lehetnek.

A nyitás

Az előbb említett csapattal, - közel 3 hónapnyi megfeszített munka után - 2010.Október 26.-án elkezdtük csöpögtetni az addig hatalmas titokban tartott projectetről az infókat. Az kezdeményezésnek meg is lett a hatása (az éjszakába nyúló hibakeresgélés/javítgatáson kívül:D), hogy pár nappal később, 29.-én, pontban este 6-kor a portál kapuja kinyílt. A kezdeti nehézségeken hamar túltettük magunkat (volt bőven) és végre kiélvezhettük a hosszú hónapok fáradtságos munkájának az eredményét.

Ha idáig eljutottál:D

Ha idáig eljutottál az olvasásban, annak csak örülök, révén nem hiába görcsöltem egy órát azon, hogy szavakba öntsem ezt az egyébként elég keszekusza, mi vagyunk mik/honnan jöttük/miért vagyunk dolgot.
Ha már regisztráltál nálunk, akkor üdvözöllek köreinkben, illetve ha nem, akkor remélhetőleg elnyertük tetszésedet és nyugodt szívvel nyomsz rá a regisztráció gombra.
A köszöntés megvolt, így most egy köszönöm jön:). Ez úton szeretném megköszönni mindazoknak a munkáját, akik hozzájárultak ahhoz, hogy, portálunk elindulhasson, illetve azoknak, akik indulásunk után segédkeztek abban, hogy utunk egyszerű legyen. Külön köszönetet mondok a Z3 Systems Kft.-nek, hogy a lehető legrövidebb időn belül segítő kezet nyújtott és megsegített minket technikai oldalról.

Üdv.: Molnár Zoltán (aka. Mcsiv)


Hozzászólások

Sensation | 2010.11.04 18:10
Ez nem borso hogy fejtegesd:)
WhiteAngel | 2010.11.04 18:11
Mintha Rólam írna:D Bár Engem ismer:D Nah de Én már kiváncsi vagyok :)
koziii | 2011.03.14 13:49
:) Elolvastam és érdekes amiket írtál (most nem a segg nyalásért de...)... most csak felnézni tudok rátok hogy ilyet is tudtok csinálni. :D Beregisztráltam és nagyon tetszik amit látok elérhetem azon embereket akik a szerveren játszanak és be vannak regisztrálva. Ez az achievements-ről mostanáig nem tudtam soha nem hallottam de amint egyik ismerősöm felhívott a szerverre egyből megtudtam mi az és elnyerte tetszésemet, a jó hangulat a szerveren főleg tetszett:D
Amint egy segédprogramos gyereket meglátunk a szerveren és éppen nincs fent admin, steamen vagy itt üzenetet küldök neki és elég hamar tudnak rá válaszolni és segítenek a probléma megolásában. Amint észrevettem valami hibát a szerveren szóltam és kijavították, mindenkinek ajánlom a regisztrációt.
Mcsiv | 2011.03.20 18:38
köszönjük!:)
Eagle112 | 2012.08.27 21:02
Ebben a legjobb rész ami nekem tetszik: (aka. Mcsiv)
(aka) [érted aka.]

:D:D:D:D
ricsi15 | 2013.02.02 17:32
valaki meg tudja azt mondani h azt h tudom megoldani h a deaglem 2 szine az arany és a terep szin se van meg mert akkor szereztem meg mikor nm volt achi mit tegyek?

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezned!

Még nem vagy regisztrálva? megteheted itt!
Coding: Mcsiv | Design: puding 1998 - 2011 | relate.hu - All Rights Reserved