Nem vagy bejelentkezve

Történetünk - röpke összefoglalója:)

Mcsiv - 2010.09.13 13:21 | 4 hozzászólás   

Ez egy kicsit összetett válasz, egyrészt, mert nem éppen friss mazsolának számítunk a közösségi portálok között, másrészt egyébként mégis.

Hogy legyen értelme annak, amit itt összehordok, vissza kell repülnünk az időben röpke 12 évet, mikor is egy szűk csapat megalkotta (a már névben hátrahagyott) HunNET -et. A kezdetben csak chat-nek aposztrofált imázst rövidtávon levedlettük, melynek végkifejlete a szokásos megváltjuk a világot elképzelés lett. Persze a világot nem váltottuk meg, sőt, kicsit lefaragtunk az igényekből, mikor azt a tervet dédelgettük, hogy a HunNET név ne csak névben, hanem funkciójában is hozza azt, amire szántuk. Kezdeti lépésekként próbáltuk összefogni a kisebb/nagyobb magyarországi chat-eket, hogy egy nagy lélegzettel az élre törjünk. Sajnos ahány chat, annyi tulajdonos és legalább ugyanennyi elképzelés volt ennek működéséről, így a gyorsan összeszerveződött 23 oldal között létrejött vérszerződés hamar felbomlott.

A következő évek inkább vegetálásról szóltak, illetve egy dédelgetett álomról, amit most látsz magad előtt. Hogy a kezdeti gyermekbetegségeket kinőjük, elhagytuk a közel 15 évig magunknak tulajdonított nevet, hogy egy új koncepcióval a régi álmokat valóra váltsuk. Ez volt a relate születése (gyengébbek kedvéért, a relate szó magyar jelentése: összefügg, összekapcsol). Portálunkkal próbáljuk összefogni a különböző érdeklődési körökkel rendelkező embereket, hogy egyrészt megtalálják saját magukat is, egyrészt rátaláljanak másokra is, ne adj isten, kipróbáljanak új dolgokat.

Reméljük, hogy legalább annyi év áll még előttünk, mint amennyit magunk mögött hagytunk és reméljük, hogy az elmúlt közel 15 évünk biztonságot és garanciát nyújt arra, hogy egy új közösséget tudjunk alapítani.

Kellemes időtöltést kívánva: a relate.hu csapata.


Hozzászólások

ADMIRAL | 2011.01.07 12:31
:)
Eagle112 | 2012.08.27 21:13
;)
papptamas | 2013.06.03 16:01
'_'
Shadowoly | 2013.08.29 22:02
Ezt a közösséget nem szabad hagyni meghalni ! RELATE ! ÉLEDJ FEL VÉGRE !!! :/

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezned!

Még nem vagy regisztrálva? megteheted itt!
Coding: Mcsiv | Design: puding 1998 - 2011 | relate.hu - All Rights Reserved